неделя, 26 юли 2009 г.

НА КАКВА ВЪЗРАСТ МОГА ДА ЗАПОЧНА ДА СЕ СРЕЩАМ С ЧОВЕК ОТ ДРУГИЯ ПОЛ?

Този въпрос не е толкова свързан с възрастта. Трябва да си достатъчно голям за да осъзнаваш какви са предимствата и отговорностите на срещите с другия пол. Ако сте достатъчно големи, ще бъде много по-голяма вероятността да имате по-добър опит в общуването и да пазите достойнството си и достойнството на другата личност, да имате известна емоционална стабилност и устойчивост, защото взаимоотношенията ви ще ги изискват. Не е толкова важна физическата възраст, колкото достигането на определено ниво на зрелост.
Вие трябва да сте достатъчно големи, така че да сте си изградили стандарти на поведение и правилно разбиране за сексуалността. С какъв тип личност желаете да се срещате? Бог не желае да се срещате с всеки човек. Вие трябва да сте си изградили някакви стандарти. Вие трябва да имате едно сериозно и стабилно разбиране, за това какво е правилно и какво е погрешно, да сте добре ориентирани за това какво можете да правите и какво не бива да допускате. Необходимо е също така да сте достатъчно опитни в приятелското общуване за да знаете с какъв тип личност желаете да се срещате. Срещите и общуването ще ви даде представа за какъв тип личност желаете да се ожените.
Вие трябва да сте достатъчно голям за да знаете как да разговаряте с хора, които ще ви посъветват за вашата връзка. Ако се събирате с мъдрите ще станете мъдър човек.

Източник: Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар