неделя, 26 юли 2009 г.

КАК ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ СИ НАМЕРИЛ ЧОВЕКА ЗА ТЕБ?


1.Желаете ли да се отдадете 100% на тази личност през остатъка на своя живот? Изберете някой, който също желае да отдаде напълно себе си на вас.
2.Харесвате ли другия човек? Понякога хората се женят, въпреки че не харесват личността и поведението на партньора си. Те си въобразяват, че е достатъчно само да се обичат един друг. Не е така. Понякога си мислят, че могат да променят другата личност. Но това се случва много рядко. Срещайте се достатъчно дълго време, за да успеете да се опознаете добре.
3.Можете ли да сте откровени с другия човек? Колко открит и честен можете да бъдете? Колкото по-открит можете да бъдете с него, толкова по-голяма е вероятността да имате един добър брак.
4.В какъв смисъл имате нужда от другата личност?
5.Дали любовта ви е насочена към вас самите? Твърде често хората са погълнати от мисълта: “Какво ще спечеля от всичко това?” Те си мислят, че любовта е повече получаване отколкото даване. Това е една ужасна лъжа.
6.Има ли другата личност една зряла любов към Исус Христос? Една такава любов доказва, че целта му в живота е да постави не себе си, а някой друг на първо място. Освен това, една любов, която е свързана с Бога е от най-добрия вид. Как тази личност ви влияе във връзката ви с Христос?
7.Дали другата личност ми помага да бъда балансиран или ме тласка към емоционални приливи и отливи? Чувствате ли се един по-добър човек за по- продължителен период от време?
8.В каква степен имате едни и същи интереси? Това ще стане очевидно, когато прекарвате време заедно. Вие не трябва да се жените за някого, просто защото го обичате; сходството ви един с друг е също толкова важен фактор.

Източник: Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар